Caching

Caching brukes for å øke hastigheten på web og kan implementeres på mange nivåer. Vår full page cache-løsning gjøre caching trygt, enkelt og forutsigbart og fungerer like godt for Magento, WordPress og Drupal. Slå på caching for å beskytte mot slashdot-effekten, en bonus er for mye trafikkerte sider også en ekstra hastighetsøkning.

Alle nettsider på Raskesider.no har som standard caching av statiske elementer slått på. Dette gjør at nettsider leveres raskere, og fungerer stabilt og uten videre testing eller konfigurasjon. For å kunne håndtere større mengder trafikk kan det være fornuftig å aktivere Full Page Caching, dette gir beskyttelse mot plutselige trafikkøkninger og sørger for at sidene er like raske selvom mange er på en nettside samtidig.

Hvorfor trenger man Full Page Cache?

En webside som har full page caching aktivert kan tåle mange ganger så mye trafikk som uten. Hvis man får en link fra VGs forside, eller en annen populær side bør man være forberedt på å kunne levere hundrevis av sidevisninger per minutt. Uten caching vil forespørsler ende opp i en kø, og siden vil respondere tregere.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under, så vil vi ringe deg om kort tid.

Ring meg

Fyll ut skjemaet under, så vil vi ringe deg om kort tid.