This site is outdated.
We’re in the middle of moving over our .no / .se sites over to our new platform. For the time being, please visit our main site for accurate information about our offering and pricing.

Visit Servebolt.com for an updated version of our site.

Go to Servebolt.com
Vi ansetter!
Bogart

Showcase: Bogart

Bogart Store var hostet på et bra sted i skyen i EU, men opplevde likevel at ytelsen på siden ble dårligere og dårligere etterhvert som tiden gikk og nettsiden vokste.

Bogartstore.no er en WooCommerce-basert nettbutikk med ulike integrasjoner, og mange produkter. De har mye internasjonal trafikk og salg.

Målinger før og etter flytting

Vi gjorde noen uformelle målinger før og etter flytting. Alle tallene som er viktige for den gode brukeropplevelsen har blitt dramatisk forbedret, og de besøkende kan nå klikke seg lett og ledig rundt i butikken for å handle. Dette betyr i de aller fleste tilfeller flere eller større ordre.

Før flytting Etter flytting
Page load time (s) – GT Metrix 5.5 2.3
Page load time (s) – Pingdom 4.76 1.93
TTFB (s) GT Metrix 3.84 0.17
TTFB (s) Pingdom 3.66 0.77
Requests GT Metrix 71 82
Requests Pingdom 87 85
Page size (MB) GT Metrix 1.72 1.9
Page size (MB) Pingdom 1.9 1.9
Google Pagespeed GT Metrix 79 79
Performance Grade Pingdom 63 77
Yslow GT Metrix 74 76

Google liker raske sider

Med Google Webmaster Tools kan man se hvor lang tid Google i snitt bruker på å laste ned sidene. Der hvor responstiden faller ned til 150-200ms er tidspunktet Bogart Store ble flyttet til Raske Sider.

Et resultat av at siden blir raskere er ofte at Google belønner siten med høyere rangering i Google i løpet av 1-2 måneder, noe som også da vil synes under i både webmaster tools og i Google Analytics.

Vi ønsker Bogartstore.no velkommen til Raske Sider, og lykke til med salget videre!

Resultatet

Bogart 136% raskere etter flytting til Servebolt
Lastetid før 5.2s
Lastetid etter 2.2s

Plattform

WooCommerce