Cloudflare CDN

Med Cloudflare kan du ta med hastigheten fra Raskesider.no ut i verden. Cloudflares datasentre er spredt jorden rundt og gir nærhet til brukerne, nesten uansett hvor de befinner seg. Hvis du har internasjonal trafikk er kombinasjonen av Raskesider.no og Cloudflares CDN nærmest uslåelig.

Økt hastighet på internasjonal trafikk

Hvis du har internasjonal trafikk vil Cloudflare gi vesentlig økt hastighet, nesten uansett hvor på kloden de besøkende befinner seg. De vil rutes til det nærmeste datasenteret. Nærheten til datasenteret avgjør hastigheten, og for internasjonale besøkende vil lastetiden halveres.

En nettside som ligger hos Raskesider.no og har de fleste av sine besøkende i Norge vil ikke oppleve noen ytelsesforbedringer. Cloudflare’s nærmeste datasenter er i Stockholm, og norske besøkende må derfor «reise» lenger for å hente sidene, noe som gir en liten ekstra forsinkelse.

Sikkerhet, beskyttelse mot angrep og trusler

Cloudflares CDN er designet for å gi økt sikkerhet på flere nivåer. Ved å «gjemme» serveren bak et CDN vil eventuelle DDOS angrep mot din nettside rettes mot Cloudflares infrastruktur istedenfor. I tillegg stopper Cloudflare mye annen trafikk fra uønskede roboter og andre kjente trusler og plager på internett.

Webhotell med Cloudflare

Et webhotell på Raskesider.no med Cloudflare gir maksimal global tilgjengelighet og uovertruffen hastighet. Vi har testet Cloudflare her, og testet Cloudflare med Railgun her.

Kontakt oss hvis du vurderer CDN, lurer på hva CDN er eller om du har bruk for det, vi vet hvordan det virker!

Kom igang nå!
Det er helt gratis å prøve