Git – Push to deploy

Publisering, vedlikehold og utvikling av nettsider blir trygt, enkelt og effektivt med Git. Git er optimalisert for ytelse og er et av de mest populære systemene for revisjonsstyring og kildekodekontroll. Ved å bruke Git kan man forbedre og effektivisere utvikling og publisering av websider.

Profesjonelle utviklere bruker separate arbeidsmiljø når de arbeider med webløsninger. Dette gjør samarbeid om utvikling mer effektivt, minimerer sjanser for at feil blir publisert – og gjør det mulig å kvalitetssikre og teste kode skikkelig før publisering.

Hvordan Git-deployment fungerer

Alle nettsider får som standard et oppsett med et utviklings/testing-område i tillegg til området som er live. Områdene kan settes opp med enten samme, eller separate Git branches. Kode kan enten oppdateres automatisk ved sette opp web hooks, eller så kan man «hente» oppdateringene manuelt ved å «pulle» fra kontrollpanelet.

Støtte for SSH, Github og Bitbucket

Push to deploy på Raskesider.no støtter alle Git-repositories som er tilgjengelige via SSH, blant dem Github og Bitbucket.

Anbefalt oppsett av Git repository

Vi anbefaler å fjerne konfigurasjonsfiler og kataloger med dynamisk innhold (innhold som blir lastet opp via nettsiden) fra Git, og sette filene opp manuelt på hver instans. Se sidene for MagentoWordPress og Drupal for tips om konfigurasjon av .gitignore.

Hvordan virker det sammen med SFTP?

Filer som publiseres fra et Git-repo vil overskrive filer som er lastet opp via SFTP.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under, så vil vi ringe deg om kort tid.

Ring meg

Fyll ut skjemaet under, så vil vi ringe deg om kort tid.