WordPress har aldri vært bedre

Ekstremt rask WordPress-hosting

En Bolt er garantert raskere enn å hoste din WordPress på en hvilkensomhelst VPS, shared hosting, Google eller Amazon-basert hosting eller andre sky-løsninger.

Registrer deg for gratis prøve

 • Ekstrem ytelse
 • Hjelp fra WordPress-eksperter
 • Gratis flyttehjelp
 • Ingen vedlikeholdsproblemer
 • 🇳🇴 Norsk support
Start gratis test
Hvorfor kjøre WordPress på Servebolt?

Vi bryr oss om og WordPress

Vår plattform er tilpasset for å gjøre WordPress så rask som mulig

Lynrask front- og back-end

Vår hosting sparer din utvikler for uendelig med bortkastet tid på forbedring av hastighet og optimalisering.

Hjelp fra våre WordPress-eksperter

Våre WordPress-eksperter på kundeservice-chat er klare for å hjelpe deg løse et hvilket som helst problem.

Utviklerverktøy for WordPress

Miljøet er laget av WordPressere for WordPressere, og dermed de viktigste verktøyene i en WP-utviklers verktøykasse.

Servebolt image of vehicles driving fast

Raskt. Uten raketter og spoilere.

Ikke still med lastebil i drag-race. Uansett hvor mange spoilere og raketter du fester på en stor, tung truck, så vil en bil som er designet slank og rask med fra bunnen og opp, alltid vinne.

Servebolt er WordPress-hosting-versjonen av en racerbil med færre bevegelige deler. Hver skrue og mutter er tilpasset, alle deler er tilpasset hverandre, vanvittig raske – uten raketter, fininnstillt for maksimal ytelse. Tunet for å gjøre din WordPress så rask som mulig.

Mens andre forsøker å legge på flere komponenter i hostingen sin for å gjøre det raskere, har vi valgt å bygge vår WordPress-hosting rask fra grunnen og opp. Våre Bolts sørger for at både cachede og ucachede forespørsler leveres lynraskt – som betyr at du også får en lynrask WordPress backend.

Hva kan du forvente?

Når du flytter din WordPress-nettside til Servebolt, så er resultatet umiddelbart. For å geare opp litt ekstra, så optimaliserer vi din WordPress-konfigurasjon for å gjøre den enda raskere.

Å flytte til Servebolt er lett, og vi kan håndtere hele prosessen for deg – gratis. Vi kan til og med sette opp en duplikat av din nåværende WordPress-nettside, bare for å vise deg hvor rask din WordPress blir på en Bolt.

Image showing the workflow when uploading and optimizing a new Bolt

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

1

Opprett konto

Opprett en konto på admin.servebolt.com, og lag en ny Bolt. Om du vil, kan du fylle inn dette migrerings-skjemaet om du ønsker at vi flytter for deg.

2

Kopier dine filer og database

Kopier filer og database til Servebolt for å lage en kopi av din WordPress-nettside.

3

Aktiver intern URLen

Oppdater domenenavnet til Servebolts intern-URL og få dt til å virke 100% på interndomenet, hvis du ikke flytter en live side da.

Allerede her kan du forvente at responsen er på mellom 2 og 6 ganger raskere, uten våre optimaliseringer. Dette er fordi plattformen er laget for å være rask, og optimalisert i alle ledd.

4

Aktiver optimaliseringer

Installer og kjør siste versjon av Servebolt Optimizer WordPress plugin for å oppgradere databasen din, og få inn våre best practices for optimaliseringer. Fjern cache-plugins, og andre tredjeparts optimaliserings-plugins, sikkerhets-plugins for å gjøre WordPress mer lettbent. Dette kan øke hastigheten opptil 3 ganger til.

Sluttresultatet er en 2-9 ganger raskere nettside

Review Signal logo

Raskest i 2019 og 2020

Servebolt dominerer igjen i testen av WordPress-hastighet i 2020

Servebolt blir testet mot de beste av de beste innen hosting i den største internasjonale uavhengige testen av WordPress ytelse.

Les test-analysen

Hva du kan si etter å ha testet våre sykt raske Bolts

Laster klient...

Laster klient...

Laster klient...

Priser på WordPress-hosting

High Performance

Small

Pro

Inngang til ekstremt presterende hosting

USD 99,00 månedlig

 • 10 GB of lagring
 • 500 000 Dynamic Requests inkludert
 • ∞ PHP-workers
 • 256 MB PHP memory limit
 • 5 siter inkludert

Medium

Business

For store nettsider og mellomstore porteføljer

USD 349,00 månedlig

 • 40 GB of lagring
 • 1M Dynamic Requests inkludert
 • ∞ PHP-workers
 • 512 MB PHP memory limit
 • 25 siter inkludert

Large

Scale

For store nettsider og store porteføljer

USD 699,00 månedlig

 • 100 GB of lagring
 • 3M Dynamic Requests inkludert
 • ∞ PHP-workers
 • 768 MB PHP memory limit
 • 50 siter inkludert
Pricing carousel navigate left Pricing carousel navigate right
Hjelp fra WordPress-eksperter

Vi er alltid her for deg

A smiling customer

Når du trenger oss

Vårt team med WordPress-eksperter er tilgjengelig på chat, e-post og telefon når du trenger dem. Teamet består av WordPress-eksperter, kundeservice-spesialister og WordPress-utviklere.

Vi er her til og med når du sover

Vårt driftsteam overvåker vår sky 24/7/365 og sørger for at alt kjører som det skal, og at du ikke trenger å ligge våken og lure.

Icon speedometer

Når du vil bli bedre

Våre eksperter på WordPress-ytelse kan bistå med kvalifisert kompetanse og innsikt i hvordan akkurat din WordPress-side kan bli raskere.

Vår 99,9% oppetidsgaranti er alltid inkludert
Sjekk vår driftsstabilitet de siste 30 dager.

Bolts forklart

Lynraske prosessorer

Våre datasentre er utstyrt utelukkende med moderne CPUer. Servebolt Linux er optimalisert for å utnytte moderne CPUenes egenskaper optimalt. Siste tilsnitt til Servebolt Cloud er AMD EPYC-baserte maskiner som allerede er tilgjengelig på noen lokasjoner! WordPress

Lynraskt nettverk

Vi bruker raskere nettverk, inkludert Infiniband, som sikrer lynrask overføring av data mellom maskiner i vårt nettverk med minimale forsinkelser. Resultatet er at våre maskiner kan kommunisere med hverandre med tilsvarende hastighet som om det var i den samme serveren.

Servebolt Linux

Vi utvikler, optimaliserer, og vedlikeholder vår egen distribusjon av Linux. Servebolt Linux er optimalisert for maksimal ytelse på alle nivåer, og maksimal utnyttelse av egenskapene til vår hardware. Dette sikrer at din side eller butikk er raskere i Servebolt Cloud.

Icon of a ring, a triangle, a square and a line illustrating products

Optimalisert MariaDB og PHP

Servebolt handler om ytelse i alle ledd. Derfor lager vi våre egne versjoner av PHP og MariaDB, som er optimalisert for maksimal ytelse. De fleste WordPress sider opplever en mellom 2 og 6x økning i hastighet, når de flytter til Servebolt.

Servebolt Cloud

Hvordan det virker

Servebolts sky er designet for sikkerhet, hastighet og skalerbarhet. Vår ytelse er ikke først og fremst basert på caching som hos mange andre, men er basert på grunnleggende optimaliseringer og systemforbedringer.

Les om hvordan vår hosting-stack og plattform fungerer

WooCommerce

Servebolts sky er perfekt for både høy- og lav trafikk, lokale og globale WooCommerce-butikker. Vår plattform sørger for en opplevelse som er rask for både kundene dine, og de ansatte som arbeider i backend.

Les mer om våre WooCommerce-løsninger

Enterprise WordPress

Har du global trafikk, Enterprise-type krav eller skalerbarhetsbehov? Med Servebolt Cloud kan du være sikker på alltid å være online, rask og sikkert som Riksarkivet!

Les mer om våre løsninger for Enterprise WordPress and WooCommerce

Virale sider

Hvis du har en nettside som går viralt, eller ekstrem trafikk på andre måter, så gjør vår hosting for virale sider at du kan sove godt om natten. Vi sørger for at serverne kan håndtere trafikken, og sørge for at du alltid er online og kan fokusere på å lage fantastisk innhold.

Les mer om hosting av virale sider

«The server response time for the HTML itself is often the biggest problem, and the hardest one to solve»

«Serverens responstid for HTML er ofte det største problemet, og det vanskeligste å løse»

- Patrick Meenan, Web Performance Engineer at Cloudflare, Former web performance engineer at Google, Creator of webpagetest.org

Servebolt Cloud løser akkurat dette problemet, som resulterer i en bedre brukeropplevelse og opp til 8x raskere lasting.

Prøv gratis

Hvordan er Bolts i forhold til...

Hva er forskjellen mellom Servebolts Bolts – og andre hosting-alternativer?

Shared hosting

Shared hosting kan sammenliknes med et telt på et campingsted. Du har bare noen få ressurser, og det er veldig irriterende når naboen bestemmer seg for å ha fest. Og det er bare plass til 4 stykker.

VPS

En VPS er som å ha en leilighet i et leilighetskompleks. Du har din egen plass, men det er smått. Plass til 1 til 15, men du må pusse opp og vedlikeholde leiligheten selv.

Dedikert server

Akkurat som med et hus, så er en dedikert server komfortabelt. Bråkete naboer spiller liten rolle, og du har mye plass for deg selv. Du kan ha fest med opptil 100 gjester, men ingen kommer for å rydde opp etter deg. Du må også vedlikeholde eiendommen, hele tiden.

Konteiner

Det er billig å bo i konteiner, og du kan alltid skaffe en konteiner til for å få plass til fler. Men, å bo sånn vil aldri bli komfortabelt. Og det var ikke meningen at man skulle bo slik i utgangspunktet. Å drifte nettsiden sin slik, er akkurat det samme.

Sky-hosting

Hosting i skyen er som å bo i en skyskraper som er i ferd med å bli bygget. Det er all verdens plass, men ikke nødvendigvis akkurat når du trenger den. Bad i første etasje og kjøkken i øverste? Ubrukt plass i midten. Og kostnadene for å drifte skyskraperen, de er alltid litt tåkete.

Bolts

Din nettside på en Bolt i Servebolt Cloud er som å leie en etasje i en skyskraper, med muligheten til å ha fest i hele bygningen om du har lyst. Inkludert bruk av takterrassen. Bygningen er fullt vedlikeholdt, du trenger bare å ta med møblene dine. Og alt dette, for en på forhånd avtalt pris.

Prøv nettsiden din på en Bolt. Registrer deg for en gratis test, og gratis flytting.

Et enkelt kontrollpanel, med tilgang til alt du trenger

 • Kontrollpanel
 • SSH
 • SFTP

Kontrollpanel

Selvom kontrollpanelet vårt er veldig enkelt, så er det samtidig ekstremt kraftfullt.

Administrer alt fra domener, tilgang og videresending til https, til aktivering av HTTP/2 push.

Du styrer dine Bolts, miljøer og siter fra ett sted. Vi tar hånd om resten.

SSH

Du kan koble til alle sitene dine med SSH og bruke kommandolinje-verktøy som WP CLI (wp), composer m.m.

Vi har også laget noen enkle verktøy for å duplisere sider, som vårt sitecopy verktøy – som gjør jobben med å duplisere en site til en lek med en enkelt kommando.

SFTP

Om du ikke har begynt med SSH ennå, så kan du bruke SFTP for å få tilgang til filene dine, på alle sidene.

Servebolt Admin Panel

Deployment

Deploy med verktøyene du elsker, eller bruk vår automatiserte Git-integrasjon

Git integrert

Git er integrert i kontrollpanelet, med webhooks for automatisert deploy av siten, når det er endringer på branchen du har satt opp til å bli tracket. Deploys tar mindre enn 3 sekunder globalt, og skjer uten nedetid.

Bruk egne verktøy

Bolts integreres enkelt i de fleste deploy, build og CI-verktøy med SSH og rsync. Vi gjør det enkelt for deg å bruke egne verktøy som Capistrano, DeployHQ, Codeship, Jenkins, TeamCity og mange fler.

Illustration showing packages being processed and shipped

Servebolt Cloud lokasjoner

Du er ~75ms fra den nærmeste Servebolt Cloud

Vi har plassert våre Cloud regioner strategisk for å sikre at så mange som mulig får lavest mulig responstid, det betyr at data ikke trenger å reise så langt (ja, data reiser også!).

Lokasjoner for Servebolt Cloud

Vår WordPress-hosting er 100% managed

Vi tar hånd om alt som er server-relatert

Det er ingen grunn til å bruke dyrbar WordPress-utviklertid på serveradministrasjon. Den jobben gjør vi raskere, billigere og bedre – og er hvorfor vi utelukkende tilbyr managed hosting.

Servebolt Managed Hosting tilbyr WordPress-utviklere og deres team å fokusere 100% på utvikling og forbedringer av nettsider og kode. Vi tar ansvar for driften av servere, oppdateringer, optimaliseringer, sikkerhetsoppgraderinger, patching, håndtering av feil på hardware, nettverksproblemer og alt annet som kan gå galt.

Du og teamet ditt kan konsentrere dere om å utvikle de best mulige nettsidene eller nettbutikkene, og tjene penger!

Servebolt Cloud Spesielle WordPress-features

Spørsmål og svar

Spørsmål mange stiller før du kjøper vår WordPress-hosting

Yes. Servebolt supports all configurations of WordPress, and you can connect an unlimited number of domains for your multisite configurations.
Yes. Servebolt runs nightly disaster recovery snapshots of all websites.
The majority of sites fit on our entry-level plan. Sites that have large image libraries (many thousands of images) may require more storage.
Yes we are. Please see our Terms of Service and Privacy Policy for implementation details. We also provide a Data Processing Agreement (DPA).
If you run Cloudflare in front, you get SSL for free.
Yes. HTTP2 push is enabled by default and can be disabled in the control panel.
You need a content delivery network if your visitors have a large geographical distribution, and their average distance to the origin server is high (more than 100ms on fiber network).
Yes. We are Cloudflare partners and recommend Cloudflare CDN.
No. Servebolt comes with a custom dashboard that is much simpler, more performant and easier to use.
No. Servebolt comes with a custom dashboard that is much simpler, more performant and easier to use.
No. The Servebolt hosting stack is built with nginx and Apache.
Yes, Redis is available as an add-on on our business and enterprise plans, and can be ordered by contacting support.
No. Servebolt uses nginx as the user-facing web server, and Varnish would not provide any better performance for end users.
Yes, on your own computer. The Servebolt Cloud does not support NPM or node.js on your Bolts.
Say hello on our chat, and we will give you our opinion on the page speed and performance of your website!