This site is outdated.
We’re in the middle of moving over our .no / .se sites over to our new platform. For the time being, please visit our main site for accurate information about our offering and pricing.

Visit Servebolt.com for an updated version of our site.

Go to Servebolt.com
Vi ansetter!

Vil du jobbe i Servebolt?

Vi har for tiden følgende ledige stillinger i Norge, for muligheter i utlandet se Servebolt.com.

Hvorfor jobbe i Servebolt?

Det er så mange grunner til at du burde jobbe med oss, men den viktigste er at vi liker at du gjør ting på din måte. Vi følger ikke «best practice», vi bestemmer hva best practice skal være. Servebolt leder an innen high performance hosting i Europa, og kanskje resten av verden også. Hvem vil vel ikke arbeide for et selskap i vill vekst med de kuleste produktene?

Det kan hende du dropper oss til fordel for Google, og vi vil skjønne det. Vi har ikke gratis kafeteria, 700 arbeidsstasjoner rundt på kontoret eller eget treningssenter. Men ved å jobbe for oss så kan du gjøre en signifikant forskjell for selskapet, hva vi driver med og hvordan vi gjør det. Og vi kjøper gjerne det årsabonnementet på treningssenteret for deg hvis det er det som skal til. Og – du vil få jobbe med folk som har sagt nei til jobb i Google, og valgt Servebolt istedenfor.

Dine kollegaer vil være de beste som finnes, kommende stjerner i bransjen. Vi forsøker å gjøre arbeidsdagen så god som mulig for alle i Servebolt, for å få tak i og holde på de beste. Din arbeidsdag kan være så fleksibel som du trenger den. Du kan skrive kode en dag som gjør hundrevis av nettsider raskere, og være selger dagen etter. Eller bare skrive kode hver dag. Eller bare være selger. Vi er åpne for alt bare målet et raskere og mer tilgjengelig internett, bedre hosting og råere ytelse – og en voksende kundemasse!

Vi i Servebolt deler de samme langsiktige målet, å gjøre internet raskere og bedre med vanvittig rask hosting. Ingen make-up, ingen snarveier. For å gjøre utrolig rask hosting enda raskere, må vi jobbe med de nyeste og mest spennende teknologiene – som du altså også vil få jobbe med.

Klin til! Send oss ditt resyme og noen linjer om hvorfor du er rett for oss. Og etter det, opprett en gratis test-konto og test ut vår vanvittig raske hosting!