Hastighet er essensielt

Hosting for netthandel og nettbutikker

Oppmerksomheten til de som shopper på nett er veldig begrenset. Tiden du har til å konvertere en besøkende til en kunde er kort.

Forskning viser at en raskere side øker engasjement hos brukere, konverteringer og kundetilfredshet.

Støttede plattformer

  • WooCommerce
  • Magento 2
  • Craft Commerce
  • og flere...
Start gratis test

Tid er penger

Forskning viser at ett sekund ekstra lastetid kan redusere salg med 7%.


1 sekund raskere lastetid øker inntektene dine med

70 hver dag

Hvor er Servebolt Cloud?

Du er ~75ms fra den nærmeste Servebolt Cloud

Vi har plassert våre sky-regioner strategisk for å sikre at flest mulig brukere, får lavest mulig responstider. Det betyr at data ikke trenger å reise så langt – ja, data reiser også!

Lokasjoner for Servebolt Cloud

Teamet vårt står klart for deg

Er du klar for å prøve Servebolt?

Jeg er klar, start min gratis prøveperiode
skyen som setter ytelse først

Servebolt Cloud

Icon speedometer

Designet for hastighet

Servebolt Cloud er designet for høy fart, fra fundamentet og opp. Spesialvalgt harware i kombinasjon med vår Servebolt Linux og selvbyggede PHP og MariaDB pakker.

A lock

Sikkerhet

Hver Bolt er bokset inn og trygg, og med backup. Servebolt Cloud blir kontinuerlig vedlikeholdt med sikkerhetspatcher, oppdateringer og oppgraderinger.

Skalerbarhet

Den innebygde skalerbarheten til en Bolt overgår alt du noen sinne kan få ut av en VPS eller dedikert server.

Redundans

Hardware går i stykker. Derfor er Servebolt Cloud bygget med doble komponenter hele veien, for å tillate null nedetid og fail-over til alternativ hardware uten at siden din går ned.

Hvordan er Bolts i forhold til...

Hva er forskjellen mellom Servebolts Bolts – og andre hosting-alternativer?

Shared hosting

Shared hosting kan sammenliknes med et telt på et campingsted. Du har bare noen få ressurser, og det er veldig irriterende når naboen bestemmer seg for å ha fest. Og det er bare plass til 4 stykker.

VPS

En VPS er som å ha en leilighet i et leilighetskompleks. Du har din egen plass, men det er smått. Plass til 1 til 15, men du må pusse opp og vedlikeholde leiligheten selv.

Dedikert server

Akkurat som med et hus, så er en dedikert server komfortabelt. Bråkete naboer spiller liten rolle, og du har mye plass for deg selv. Du kan ha fest med opptil 100 gjester, men ingen kommer for å rydde opp etter deg. Du må også vedlikeholde eiendommen, hele tiden.

Konteiner

Det er billig å bo i konteiner, og du kan alltid skaffe en konteiner til for å få plass til fler. Men, å bo sånn vil aldri bli komfortabelt. Og det var ikke meningen at man skulle bo slik i utgangspunktet. Å drifte nettsiden sin slik, er akkurat det samme.

Sky-hosting

Hosting i skyen er som å bo i en skyskraper som er i ferd med å bli bygget. Det er all verdens plass, men ikke nødvendigvis akkurat når du trenger den. Bad i første etasje og kjøkken i øverste? Ubrukt plass i midten. Og kostnadene for å drifte skyskraperen, de er alltid litt tåkete.

Bolts

Din nettside på en Bolt i Servebolt Cloud er som å leie en etasje i en skyskraper, med muligheten til å ha fest i hele bygningen om du har lyst. Inkludert bruk av takterrassen. Bygningen er fullt vedlikeholdt, du trenger bare å ta med møblene dine. Og alt dette, for en på forhånd avtalt pris.

Prøv nettsiden din på en Bolt. Registrer deg for en gratis test, og gratis flytting.

Hva gjør Servebolt raskere?

En lang reise med tusenvis av små forbedringer

Servebolt Linux

Vi vedlikeholder vår egen versjon av Linux, og optimaliserer hver minste del for å få ut bedre webytelse.

MariaDB

Servebolts MariaDB er bygget for å sikre at dine databaseforespørsler svarer raskere enn du noen gang har opplevd tidligere.

Nettverk

Servebolt har teamet opp med de beste leverandørene av nettverk og internett, og bruker til og med det lynraske Infiniband som intern-nett på enkelte lokasjoner.

Optimalisert PHP

Vi bygger våre egne programvarepakker. Dette gjør det mulig for oss å optimalisere for webytelse, til forskjell fra standard PHP som er bygget for generelle funksjoner.

Vil du vite enda mer? Les om hvordan Servebolt Cloud virker

Det er enkelt

Gratis flyttehjelp

Alle nye kunder får gratis hands-on flytting fra vårt onboarding-team. Du får til og med en evaluering av hvordan den fungerer, og noen tips til hva du kan gjøre videre for å forbedre den.

Hvordan flytte til Servebolt
MyThemeShop logo

“My team was busy solving hosting, scaling and optimisation problems with our previous hosting provider. After moving to Servebolt our site has just worked without any issues. That allows my team to focus all energy on developing new features and content for our sites”

– Bhanu Ahluwalia, CEO, MyThemeShop.com

Photo of Bhanu Ahluwalia with sunglasses
WooCommerce logo

WooCommerce

WordPress er kjempepopulært og gjør det enkelt å komme i gang med netthandel. Les mer om vår WooCommerce hosting eller sjekk våre løsninger for Enterprise WordPress.

Magento logo

Magento

Magento Commerce er verdens #1 netthandels-plattform. Vi leverer hosting for Magento 2, samt et komplett Magento Enterprise tilbud.

Klar for å komme i gang?

Cheeta sprinting fast

Frequently Asked Questions

FAQ

Yes. Servebolt owns all servers and core networking infrastructure, it is not rented from any third party cloud provider.
Yes we are. Please see our Terms of Service and Privacy Policy for implementation details. We also provide a Data Processing Agreement (DPA).
Yes. For new clients, a free migration is always included.

Om Servebolt

Stikke innom på en kopp ☕️?
Si ifra at du kommer på [email protected]

Servebolt Norge

Country Manager Thomas Audunhus
Telefon: +47 488 433 00
Nettside: Servebolt.no

Servebolt AS
Org. No. 914 823 900MVA

Besøksadresse
Chr. Krohgs gate 1
0186 Oslo
Norway

Servebolt FoU
Tollbugt. 49
3044 Drammen

Postaddresse
Servebolt AS
Postboks 2 Råel
3134 Tønsberg
Norway

Servebolt International

CEO Erlend Eide
Phone: +31 85 208 39 39
Website: Servebolt.com

 

 

Servebolt Sverige