Høy ytelse

Managed Enterprise WordPress Hosting

Der hvor redusert driftsrisiko møter høy ytelse og høy tilgjengelighet. Sikret, vedlikeholdt og driftet av Servebolts Enterprise team.

 • Fullt managed
 • Ekstrem ytelse, globalt
 • Høy tilgjengelighet
 • Sikkert som banken
Kontakt enteprise salg

Enterprise WordPress i Servebolt Cloud™

Managed Hosting icon

Infrastruktur som en tjeneste

Servebolts plattform tilbyr WordPress hosting infrastruktur i Servebolt Cloud som en tjeneste.

Vedlikeholdt og støttet av WordPress-eksperter

Vår backbone og sky er driftet og vedlikeholdt av WordPress-eksperter, og de er klare til å hjelpe deg med din daglige drift.

A lock

Flere lag sikkerhet

Sammen med Cloudflare® er sikkerheten i Servebolt Cloud klar for morgendagens økte krav til internett og driftssikkerhet.

Vi tar vare på din WordPress-applikasjon, som om det var vår egen

Servebolts Enteprise team har kompetanse på sikkerhet, skalerbarhet og ytelse. I tillegg til handson teknisk ekspertise på kode, databaseytelse og system-integrasjoner.

Optimalisering av ytelse

Få tilgang til et team med full stack WordPress og WooCommerce-optimaliseringsspesialister. Vi kan bistå ditt team med å identifisere og løse problemer med flaskehalser i WordPress-databasen og på applikasjons-nivå, helt til front-end med waterfall og HTML, CSS og Javascript.

Vedlikehold av plattformen

Servebolt Cloud er kontinuerlig driftet med sikkerhetspatcher, oppgraderinger og nye optimaliseringer av ytelse. År ette

The platform is provided with continuous delivery of security patches, upgrades and performance optimizations. Servebolts ingeniører øker farten, år etter år. De forbedrer sikkerheten og stabiliteten til plattofrmen, uten at det er nødvendig at din organisasjon utfører noe vedlikehold.

24/7/365 Overvåking

Tjenestene i Servebolt Cloud er alltid overvåket. I det sjeldne tilfellet av et driftsavbrudd blir vårt driftsteam informert innen få minutter, og vår snitt responstid for arbeid med feilretting er mindre enn 10 minutter.

Enkelhet for store selskaper

Vi tror at enkelthet er nøkkelen til kostnadseffektiv ytelse og skalerbarhet. Enkelhet er kilden og grunnlaget for all hastighet i Servebolt Cloud, og gir et solid fundament som gjør det enkelt å arbeide for alle deltagere i et WordPress-prosjekt.

Færre bevegelige deler holder kostnadene nede, gir mindre vedlikehold, mer stabilitet, smidigere drift og raskere identifisering av problemer når noe går galt.

Unik hastighet i Servebolt Cloud

Fantastiske brukeropplevelser begynner med å bygge på fundamentet av fart som Servebolt Cloud gir deg. Det er lett å utvikle og vedlikeholde en WordPress eller WooCommerce med god ytelse på vår plattform, og det garanterer en konsistent og kjapp opplevelse for de besøkende.

Icon speedometer

Databaser med ekstrem ytelse

Servebolts databaser er så raske at REDIS og Memcached for databasecaching normalt ikke gir noen ytelsesfordeler.

Managed Hosting icon

Raskere OS & Applikasjonslag

WordPress core og tilhørende plugins er bare mye raskere når den kjører på Servebolts optimaliserte PHP og super-effektive hosting stack.

Serverbasert caching

WordPress caching har aldri vært raskere og enklere. Vår Servebolt Optimizer plugin for WordPress aktiverer enkel nginx basert cache, fra kommondolinjen, via script eller ved å bruke interfacet i pluginen.

Skalering av Enterprise WordPress

Det er mange faktorer som spiller inn når WordPress skal skaleres, som hvor besøkende er, hvilke toppnivåer trafikken når, om WordPress’en er mest statisk og kan bli cachet, eller om det er en WooCommerce med veldig dynamisk innhold.

I Servebolt arbeider vi etter noen få enkle grunnprinsipper når vi skalerer Enterprise WordPress-sider.

 • Serverhastighet
 • Keep it simple
 • Effektiv caching

Serverhastighet

Grunnlaget for en hvilken som helst godt fungerende og skalerbar infrastruktur, er rask ytelse på kilde-serveren. WordPress sin evne til å skalere er avhengig av ytelse, som betyr at jo raskere den er, jo enklere er det å skalere trafikken.

Vårt team hjelper med kvalifisert innsikt i hvordan din nettside bør skaleres, for å møte kravene til god ytelse fra besøkende,  uavhengig av trafikkvolum. Vår hostingplattform Servebolt Cloud er optimalisert for både hastighet og skalerbarhet, og sørger for at WordPress kjører så smidig som mulig.

Keep it simple

Vi tror og vet, hvor viktig det er å løse ting enkelt – for å gjøre WordPress skalerbar. Skalering øker kompleksiteten med tanke på utvikling, deployment eller debugging av WordPress. Det betyr at kostnadene øker i flere avdelinger enn bare de direkte hosting-kostnadene. For å balansere dette, er det viktig å velge riktig verktøy til skaleringsjobben.

Effektiv caching

En viktig komponent av en hvilken som helst enterprise infrastruktur som er bygget for å skalere, er caching. Men, det like viktig å ikke gjøre det unødig komplisert. Vi gjør caching enkelt, men effektivt i Servebolt Cloud – og utvider eventuelt med den skalerbare infrastrukturen med caching på Cloudflare’s nettverk. På denne måten sikrer vi at våre høyytelses CPU-ressurser er klare når de trengs. Dette gjelder for både backend-arbeid, og front-end-forespørsler som ikke kan caches. Vi sikrer også at innholdet blir cachet så nærme brukerene som mulig.

Review Signal logo

Raskest i 2019 og 2020

Servebolt dominerer igjen i testen av WordPress-hastighet i 2020

Servebolt blir testet mot de beste av de beste innen hosting i den største internasjonale uavhengige testen av WordPress ytelse.

Les test-analysen

Verktøy i vår Enterprise-verktøykasse

Klassisk hardware-skalering

Som de fleste WordPress-hoster kan Servebolt skalere både horisontalt og vertikalt, ved å legge til flere webservere og databaseservere, med lastbalansering foran.

Vår optimaliserte hostingstack gir en helt unik utnyttelse av høyytelses-hardwaren vi bruker i Servebolt Cloud. Resultatet er rask og problemfri skalering, både fra dag til dag – og på lengre sikt.

Hosting med flere kilder

Hvis du har en side med internasjonal trafikk, så støtter Servebolt Cloud et fler-kilde oppsett. Det går hånd i hånd med Cloudflare’s Geo Load Balancing-tjeneste.

Hver forespørsel til serverne blir rutet fra den besøkende til den nærmeste Servebolt-lokasjonen, hvis innholdet ikke bare kan leveres cachet fra Cloudflare’s nett i utgangspunktet. Dette oppsettet gir ekstremt lave responstider globalt, og en veldig effektiv distribusjon av ressursbruk samtidig.

Distribusjon av nytt innhold fra din WordPress er gjort med en atomic switch, som sikrer 100% kontinuerlig drift. Som et eksmepel, er dette oppsettet det vi bruker selv på Servebolt.com.

MariaDB Galera WordPress clustere

WordPress-siter med et behov for ekstremt skalerbare databaser kan utnytte vårt unike Multi-master Galera database-cluster, som er koblet sammen med Infiniband™-fabric som sikrer ekstremt lave responstider og opptil 100Gbit overføringshastighet.

Servebolt MariaDB Galera med Infiniband kan skalere lasten og ytelsen av WordPress-databasen til nivåer som aldri har vært sett før innen WordPress hosting.

Geo-rutet last balansering

Sammen med Cloudflare til Servebolt Cloud en geo-ruting tjeneste som ruter trafikken direkte fra CDN-aksesspunktet. Dette er nyttig for WordPress-sider som har trafikk fra hele verden, og sørger for at brukerne får servert sider fra det nærmeste mulige stedet, automatisk.

Last-balansering fra nettverket's «edge»

Det som ofte gjøres feil ved skalering av WordPress, er å introdusere nye «single point of failure» i hostingstacken. For eksempel er last balansering ofte satt opp uten noen standby failover på lastbalanserings-tjenesten, og uten nødvendig overvåking for å sikre høy tilgjengelighet.

Det er hvorfor vi foretrekker å bruke den multi-redundante Cloudflare Load Balanceren som kjører på nettverket’s edge. Den har multi-datasenter failover og lever alt man trenger for å kunne stole 100% på tjenesten.

CDN edge HTML caching

Full page caching, eller HTML caching er ekstremt effektivt for å øke skalerbarheten og den globale kapasiteten til høytrafikk-sider. Men, det kan også gjøre det litt mer utfordrende med den daglige driften av sider.

I ånden av å gjøre ting enkelt, så anbefaler vi å strebe etter å etablere et cache-paradigme som er vedlikeholdsfritt, som betyr at cache flushing, purging og cache management blir unødvendig.

Vi møter dine SLA-krav og leverer enterprise support

Servebolt leverer kundeservice og hjelp for at du skal balansere din risiko, og oppnå dine forretningsmål. Det betyr at vi tilbyr SLA med mulige tilpasninger som matcher support- og respons-nivået du ønsker i din organisasjon.

Servebolt 99.9% SLA

Alle Servebolt Enterprise tjenester inkluderer en 100% oppetidsgaranti på nettverk og strøm, og 99.9% for tjenesten. Chat og e-postsupport er inkludert, og vår SLA kan utvides med egne vedlikeholdsvinduer, og raskere responstider om ønskelig.

Servebolt + Cloudflare 100% SLA

Servebolt og Cloudflare leverer sammen en 100% oppetidsgaranti SLA, som sørger for at din tjeneste alltid er online. Dette inkluderer chat og e-postsupport med median responstid på 25 minutter. Always Online™ crawler siden din daglig og leverer statiske deler av siden din, selvom kildeserveren er nede eller blir vedlikeholdt.

2500% SLA

SLAen med 2500% oppetidsgaranti inkluderer telefon, chat og e-postsupport med 15 minutters median responstid, i tillegg til tilgang til 24/7/365 krisevakt-telefon. Always Online™ crawler siden din daglig og leverer statiske deler av siden din, selvom kildeserveren er nede eller blir vedlikeholdt.

Deploy din WordPress til den Servebolt Cloud region du ønsker

 • Amerika (USA)
 • Europa (Nederland og Norge)
 • Sørøst Asia og Oseania (Singapore)
 • Afrika (Sør-Afrika)
Servebolt Cloud Region Locations
A World Map with Servebolt Cloud regions and Cloudflare Edge locations

Få fordelene av verdens raskeste CDN

Kombinasjonen av Servebolts lynraske hosting, med rekkevidden og skalaen til Cloudflare’s CDN – er en innertier for ytelsen til din webløsning. Det beste av det beste i backend ytlese, med den mest effektive globale distribusjonen som finnes sørger for en raskest mulig opplevelse for din nettsides besøkende – uansett hvor de er.

Sikkerhet for Enterprise WordPress

Beskytt tjenester og endpoints

Begrensing av tilgang er en viktig del av enterprise sikkerhet. Vi kan låse ned wp-admin eller andre sensitive tjenester til din whitelistede IP ranger, eller åpne endpoints bare for utvalgte grupper med brukere. Autentisering integrert med Azure Active Directory, Google eller andre identitetsløsninger.

Webapplikasjons-brannmur (WAF)

WordPress er mye tryggere når den kjører bak en brannmur for webapplikasjoner. WAFen inkluderer spesielle WordPress-regelsett, crowdsourcede regelsett og standard OWASP funksjonalitet. I tillegg kan du lage egne regler som kan stenge ute uønsket trafikk, selv med funksjonaliteten til regular expressions.

Sterk SSL-kryptering

Servebolts Enterprise WordPress løsninger inkluderer muligheten for din organisasjon til å bruke deres egne SSL-sertifikater, i tillegg til at vi tilbyr sertifikater med ekstra sterk, moderne kryptografi.

DDoS-mitigering

Med en SLA på 100% eller mer, så får ditt team en hær av DDoS-eksperter som er klare til tjeneste og sørger for at du er online 24/7/365, uansett hvor stort, eller hvilken type, eller hvor lenge et angrep pågår.

Rate limiting

WordPress API-endpoints trenger ofte beskyttelse mot integrasjoner som løper løpsk, eller nettlesere eller script som ender opp i en uendelig løkke. Rate limiting setter en effektiv stopper for slike problemer, og sørger for at tjenesten opprettholdes for legitime brukere.

PCI DSS 3.2 Compliance

Få din bedrift i samsvar med de siste PCI DSS 3.2 standarden med vårt enterprise-tilbud, og ved å bytte til å bruke bare moderne kryptografi.

Cloudflare logo

Partnerskapet mellom Servebolt og Cloudflare

Servebolt og Cloudflares nære partnerskap, felles verdier og felles mål og mening – er merkbart for alle kundene som vi deler.

Cloudflare Optimized Partner

Servebolt Cloud og Cloudflare er tett integrert, med nettverkspeering og hastighetsoptimaliseringer med teknologi som Railgun™️ i våre datasentre globalt. Det betyr at nettverkstrafikken alltid flyter så raskt som mulig, med den størst mulige gjennomstrømningen av data.

Cloudflare Enterprise Partner

Vi deler visjonen om å lage en bedre, sikrere og et raskere internett. Det er derfor vi har utvidet samarbeidet vårt til et partnerskap som sørger for at dine nettsider yter på sitt beste for alle døgnet rundt, med Cloudflares internasjonalt anerkjente sikkerhetsløsninger for enterprise.

Les mer om Cloudflare for the enterprise

Priser på Servebolts WordPress Enterprise hosting

Enterprise

Enterprise

Enterprise

For små og voksende bedrifter

Custom priser

 • Tilpasset kapasitet
 • Tilpasset sikkerhet
 • Dedikert customer success manager
 • ∞ PHP workers
 • ∞ Domains
 • Cloudflare Business eller Enterprise
 • Tilpasset antall Dynamic Requests
Pricing carousel navigate left Pricing carousel navigate right

Yes. To run continuous background services, we provide a supervisord based service as an addon to our enterprise offerings.
Yes, Redis is available as an add-on on our business and enterprise plans, and can be ordered by contacting support.