Vi ansetter!

Miljøvennlige raske nettsider

Raske nettsider gir en bedre opplevelse og er dessuten miljøvennlige. Redusert datamengde og ny teknologi sikrer et minimalt strømforbruk hele veien fra server til klient.
Raske nettsider blir litt som Tesla er i bilmarkedet. De raskeste nettsidene er også de som er mest miljøvennlige. Kraften ligger i kombinasjonen av kompetanse og høyteknologi, man kan anskaffe de raskeste nettsidene og ha en ren samvittighet.

Miljøvennlige prosessorer, Haswell og strømforbruk

Den nyeste serien prosessorer fra Intel, Haswell, er designet for å levere økt ytelse med en redusert strømprofil. Vi har skrevet om hvorfor ny teknologi som Intel pstate er miljøvennlig tidligere, og leveres en side raskere fra serveren går strømforbruket ned.

PageSpeed, SPDY og redusert belastning på all infrastruktur

Ved å ta i bruk PageSpeed og SPDY reduseres datamengden og antallet forespørsler som er nødvendig for å vise en side. Dette sparer ressurser på serveren og all infrastruktur på vei til klienten. Fordi nettsidens størrelse er mindre og den tekniske oppbygning blir forbedret, både overføres og vises siden raskere på klienten. Dette betyr mindre strømforbruk hele veien.