Vi ansetter!

Er du vår nye PHP-utvikler?

Information

Stillingstittel: PHP-Utvikler
Sted: Norge
Status: Open for applications

Wanted qualifications

  • Minimum 3 års erfaring med PHP-utvikling på Linux
  • Git, CI, Unit testing
  • Drupal eller andre CMS/Rammeverk
  • Engelsk arbeidsspråk

Description

Servebolt er i rask vekst, og selv om alle ansatte kan programmerere så trenger vi en dedikert PHP-utvikler til. Er det deg vi leter etter?

Servebolt er ikke lenger bare et selskap i Norge. Vi har nå datasenter i 3 land, og utvider stadig. Våre kunder er stort sett nettbutikker, og andre som har høye krav til hastighet og oppetid. I tillegg arbeider vi tett med mange av de beste utviklingsbyråene i Norden, og snart i Europa. Tiden har vist at vi er spydspissen globalt når det kommer til high performance hosting av PHP + MySQL. Så om du ønsker å jobbe i et selskap som blir lagt merke til i alle verdens hjørner er Servebolt stedet for deg.

Du vil bli del av et lite team og arbeide med utvikling av våre egne PHP-baserte back-end systemer og ulike integrasjoner. Dine kommende kolleger er blant de beste på sitt felt i Norge, og kanskje i Europa. Det gjør at vi nå har vår egen Linux distribusjon(Servebolt OS), verdens raskeste MariaDB, verdens raskeste PHP, og en egen infrastruktur som man sjeldent ser i webhosting-miljøer.

Europas morsomste hostingselskap

Flere av dine kommende kolleger har lang erfaring fra hosting i andre selskaper. Så når vi skapte Servebolt ville vi være mer fremoverlent, innovative, og bli noe helt annet enn et vanlig hostingselskap. Vi utvikler vår egen software infrastruktur, i alle ledd. Det gir både fleksibilitet, og stor mulighet til å påvirke retningen på utviklingsprosjektene.

Det vi tilbyr

Du kommer til å arbeide med bl.a.

 

Send din CV til [email protected]