Det startet som et studentprosjekt i 2011 – noe som idag er blitt et spennende web- og synlighetsbyrå lokalisert i Vestfold. Vi har hatt en bra vekst de siste årene og teller nå 5 unge og engasjerte ansatte som brenner for å hjelpe bedrifter med å lykkes på nett!

EasyWeb Norge leverer og konsulterer nettsider, nettbutikker og digital markedsføring. Vi ønsker å tilby noe ekstra slik at du slipper å forholde deg til mange aktører ved utvikling av ny web. Vi jobber med ca. 180 kunder idag. Selskapet har bred og kreativ webkompetanse kombinert med god forretningsforståelse. Vi ønsker å lage effektive webløsninger som oppleves enklere, smartere og brukervennlige. Nysgjerrig på hvordan vi jobber? Klikk her.

Som sertifisert Google og Bing Partner tilbyr vi også digital annonsering og søkemotoroptimalisering.

I 2014 fikk vi prisen ”Årets Nykommer” av Sandefjords Næringsforening. Året etter mottok vi Grunderprisen i Vestfold.

Våre kunder gir EasyWeb Norge gode tilbakemeldinger når det gjelder evnen til å se kundens behov, ha høy tilgjengelighet, levere rask og med kvalitet. Konkurransedyktige priser.

Registrer deg gratis, og test selv

Registrer deg gratis på Servebolt, og test hvor rask nettsiden eller nettbutikken din kan bli. Hos oss kan du teste så lenge du vil helt gratis.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under, så vil vi ringe deg om kort tid.

Ring meg

Fyll ut skjemaet under, så vil vi ringe deg om kort tid.