The Pitch er reklamebyrået som er brennende opptatt av å skape engasjement og den gode følelsen gjennom kreative løsninger. The Pitch består av mennesker som liker å lytte til deg og jobbe sammen med deg slik at du får eierskap til det vi skaper sammen. Din identitet er vårt fokus.

The Pitch er en gjeng innovative og kreative folk som gjerne utfordrer deg med nye tankesett og metoder som gjør deg mer synlig og mer tydelig i ditt marked. Vi finner den rette arena for å vinkle budskap som skal kommuniseres på spennende måter i kanaler som treffer og gir resultater.

Det er hvordan vi mikser budskap i ulike markedskanaler og får dem til å spille sammen som gir deg det beste resultatet. Derfor er vi opptatt av å måle og analysere det vi gjør slik at resultatet blir optimalt. På den måten lærer vi hvilke kreative løsninger og kanaler som er best for akkurat deg.

Kompetansen i The Pitch er forankret i 13 personer. Det brede kompetansefeltet strekker seg fra de grafiske utrykk gjennom både den digitale verden og det trykte budskap til moderne utvikling av strategiarbeider. I tillegg har vi inhouse produksjon som tilbyr kvalitetsriktige trykksaker, bannere og messemateriell. Vi jobber hardt sammen for å skape kvalitet i vårt arbeid, og legge til rette for nytenking og innovative løsninger.

Vi vil gjerne ha besøk av deg og ønsker deg velkommen til oss enten vi skal jobbe hardt mot en tøff deadline eller dele noen kreative ideer med hverandre.