This site is outdated.
We’re in the middle of moving over our .no / .se sites over to our new platform. For the time being, please visit our main site for accurate information about our offering and pricing.

Visit Servebolt.com for an updated version of our site.

Go to Servebolt.com
Vi ansetter!

Hosting optimalisert for lynrask Magento 2

Med Servebolt får du en lynrask og skalerbar Magento 2

Priser på Magento 2 Hosting

Prøv gratis, så lenge du vil! Vi hjelper deg å flytte inn om du trenger det.

High Performance 8 GB

$189 / per måned
 • 8 GB lagring
 • 512 MB PHP minnegrense
 • Opptil 3 sider
Prøv gratis

High Performance 16 GB

$349 / per måned
 • 16 GB lagring
 • 768 MB PHP minnegrense
 • Opptil 3 sider
Prøv gratis

High Performance 32 GB

$549 / per måned
 • 32 GB lagring
 • 1024 MB PHP minnegrense
 • Opptil 3 sider
Prøv gratis

High Performance 64 GB

$749 / per måned
 • 64 GB lagring
 • 1024 MB PHP minnegrense
 • Opptil 3 sider
Prøv gratis

Garantert raskere

Vi garanterer deg at din Magento er raskere hos oss, uten bruk av full page caching. Er den ikke raskere får du 6 måneder gratis hosting. Vi hjelper deg å flytte helt gratis, og ved flytting får du en performance review av siden din for å sikre at den er så rask som mulig.

Servebolt OS

Vi utvikler, optimaliserer og vedlikeholder vårt eget OS. Servebolt OS er optimalisert for maksimal hastighet med Magento, og maksimal utnyttelse av maskinene. Dette sikrer at din nettside eller nettbutikk er raskest hos oss. Servebolt OS er basert på Linux.

Enkel administrasjon

Vårt egenutviklede admin-panel gjør det enkelt å administrere alle dine siter. Du kan styre cron-jobber, domener, git og alt annet du trenger for å håndtere sidene dine. I tillegg kan du dele tilgang til hoster med teknisk kontakt, og din utviklingspartner.

Managed hosting

Vi tar oss av oppdateringer, optimalisering, drift og vedlikehold av serverne. Våre ingeniører i Drammen driver kontinuerlig optimalisering av alle servere for å gjøre Magento så rask som mulig. Alt du trenger å tenke på er din Magentoinstallasjon.

100% SSD

Alle våre disker er high performance SSD disker, som sikrer optimal lese- og skrivehastighet. Raske disker betyr mindre ventetid for dine besøkende.

Lynraskt nettverk

Vi benytter en nettverksstandard kalt Infiniband, som stort sett kun brukes i superdatamaskiner, og gir en hastighet på 56Gbit med utrolig lav latency. Dette gjør at komponentene kan snakke sammen med samme hastighet som om de sto i samme maskin.

Lynraske prosessorer

Alle våre prosessorer benytter Hyperthreading, og Servebolt OS er optimalisert for optimal bruk av Hyperthreading. Hyperthreading betyr at prosessorene kan jobbe raskere og på flere oppgaver samtidig. I store og kompliserte Magento installasjoner gjør dette stor forskjell på lastetiden.

Flere datasentere

Du kan velge mellom vårt datasenter i Oslo eller Amsterdam. Hva du burde velge avhenger av hvor dine brukere befinner seg. Våre datasenter er redundante, og har streng fysisk og digital sikring.

Git integrasjon

Vår plattform er integrert med Git, som gjør publisering av kode veldig enkelt. Du kan publisere automatisk til staging og produksjon når endringer skjer i repoet. Trenger du hjelp med å komme i gang er vår git-guide stedet å starte.

Support i verdensklasse

Våre servicemedarbeidere har inngående kunnskap om Magento og spesielt hastighetsoptimalisering av Magento. Service teamet er klare til å hjelpe deg med Magento både på chat, telefon og e-post.

Redundans

Alle servere er tilknyttet redundant strømtilførsel og internett-aksess. Dette betyr at dataene er trygge, selv om noe skulle skje med hovedtilkoblingen til strøm og internett.

Monitorert 24/7/365

Alle servere er monitorert 24/7/365 av våre ingeniører, så du slipper å tenke på det. Skulle noe skje begynner våre ingeniører feilretting etter bare få minutter. Du kan se vår status og oppetid her

Staging host

Alle hoster på Servebolt har mulighet for staging og utviklings siter, slik at du kan teste løsningen og finne bugs før du publiserer til produksjon. Vi hjelper deg gjerne med å synkronisere databasen jevnlig mellom staging og live.

Integrert med Cloudflare

Har du internasjonal trafikk er vår plattform integrert med Cloudflare CDN. Bruk av Cloudflare CDN gjør lastetiden bedre for brukere over hele verden.

SSL

Vår plattform tilbyr blant markedets enkleste oppsett av SSL. Bestilling og konfigurering av SSL gjøres ved noen få tastetrykk. I tillegg støtter vi HTTP/2 og SPDY som gjør lasting raskere med SSL enn uten. Vi hjelper deg gjerne med å konfigurere Magento for https.

Lynrask database

Vi bruker en optimalisert versjon av MariaDB som databasemotor, som sikrer maksimal hastighet og skalering. Med våre optimaliseringer blir Magento lynrask, selv med tunge databasespørringer.

Disaster backup

Dersom katastrofer eller hacking skulle skje gjør vi backup av alle hoster hver natt til vårt backupsenter, lokalisert utenfor datasenterne i Oslo og Amsterdam.

Ubegrenset dataoverføring

I motsetning til cloud-løsninger er det hos oss ingen begrensning på hvor mange GB eller TB du kan overføre.

Dra nytte av ingeniører i verdensklasse

Vårt drifts- og forskningssenter i Drammen har noen av de beste hodene innen hosting i Europa. Som kunde av Servebolt spiller de på lag med deg.