This site is outdated.
We’re in the middle of moving over our .no / .se sites over to our new platform. For the time being, please visit our main site for accurate information about our offering and pricing.

Visit Servebolt.com for an updated version of our site.

Go to Servebolt.com
Vi ansetter!

Hvorfor er Servebolt raskest?

Det forteller vi deg gjerne! Vil du teste selv og se med egne øyne hvor rask din nettside blir hos oss er det gratis å teste, og du kan teste så lenge du vil.

Forskningsbaserte hastighetsforbedringer

Servebolts pågående forskningsprosjekt «Infiniband Fabric High Performance Web Hosting Cluster» leverer løpende ytelsesforbedringer som blir implementert for alle kunder. Prosjektet er delvis finansiert av Norges forskningsråds program SkatteFUNN.

Dobbelt så raskt som annen hosting

Servebotls hosting plattform er bevist mer enn dobbelt så rask som sammenliknbare oppsett. Ytelsesforbedringene blir levert med mindre kompleks teknologi enn konkurrentene bruker for å øke hastigheten på nettsider. En enklere "stack" gjør utvikling og drift av applikasjoner enklere for både utviklere og nettsideeiere, og det reduserer kostnadene.

Moderne hardware

Hastigheten ligger i detaljene. Både servere, nettverk og disker er spesielt utvalgt av våre ingeniører for å levere raskest mulig nettsider og nettbutikker. Maskinene står i våre egne datasenter, med redundante løsninger for strøm og internett aksess.

Hyperthreading

Prosessorene benytter hyperthreading. Det betyr at fysiske kjerner deles opp i flere virtuelle “tråder” som kan utføre handlinger parallelt. Da har prosessoren mindre dødtid og kan utføre flere oppgaver raskere.

Vanvittig raskt nettverk

Vi benytter en nettverksstandard kalt Infiniband, som stort sett kun brukes i superdatamaskiner, og gir en hastighet på 56Gbit med utrolig lav latency. Dette gjør at komponentene kan snakke sammen med samme hastighet som om de sto i samme maskin.

Optimalisert OS

Vi har vårt eget OS, basert på Linux, som vi har optimalisert for hastighet. Operativsystemet er optimalisert til å få maksimal utnyttelse av maskinene.

Sentralt plasserte datasentre

Våre datasentre er sentralt plassert i Oslo og Amsterdam. Dette sikrer en lav forsinkelse mellom server og sluttbruker. Har du internasjonal trafikk er vi Cloudflare partner, og har integrert Cloudflare for ekstra enkelt oppsett. I tillegg står våre servere under ett millisekund unna Cloudflare sine noder i Oslo.

HTTP/2 og SPDY

Normalt betyr bruk av SSL at nettsiden blir tregere. Vi støtter HTTP/2 og SPDY som standard, noe som gjør at nettsider som bruker SSL hos oss blir opptil 60% raskere.

PHP 7

Serverparken vår er kontinuerlig oppdatert, og støtter både PHP 5.6 og PHP 7. PHP 7 gir opptil 30% raskere nettsider og nettbutikker. Vi anbefaler alle å benytte PHP 7.

Våre partnere har i tillegg alltid tilgang på servere med siste versjon av PHP.

Nginx + Apache

Vi kjører NGINX foran Apache for å få full utnyttelse av hastigheten i NGINX. Dette gjør også at utviklere kan konfigurere serveren som de pleier (Apache).

MariaDB

Vi kjører vår egen, optimaliserte, versjon av MariaDB. Vår MariaDB blir kontinuerlig optimalisert for hastighet av våre ingeniører i Drammen. Servebolt MariaDB er vesentlig raskere enn MySQL.